Sponsorer

Dessverre har jeg ikke klart å skaffe noe penger til dette prosjektet enda, men jeg har fått gode avtaler med følgende leverandører:

logo_regntoyspesialistenRegntøyspesialisten
Kristiansands forhandler av turtøy i høy kvalitet. De har vært velvillige til å kle meg opp i leir og under tørrdrakta på turen mot Trondheim. De har satt seg godt inn i mine behov, og er veldig gode på oppfølging!

Hilleberg
hilleber200Jeg har brukt teltene deres siden begynnelsen av 2000-tallet. På padlepilegrimsturen har jeg med et Hilleberg Soulo og den minste Tarpen. Jeg har brukt flere telt fra Hilleberg, og her er et galleri med bilder.

god-tur200@God Tur
Kyrre og Ronny i Bergen har vært svært velvillige til å dele kompetanse og anbefale utstyr. Kajakken «Sunniva» er en NDK Explorer.

kokatat200Kokatat
Siden 2005 har jeg brukt Kokatat sin padlebekledning, og i 2014 ble jeg tatt opp på fabrikkteamet deres.

kajakkspes200Kajakkspesialisten
Anders hos Kajakkspesialisten har fått øynene mine opp for grønlandsårer og kajakkhistorie. På turen bruker jeg en grønlandsåre han har laget, og antagelig en «kettlebell» (CO2-nøytralt stormkjøkken). Her er en video han har fått laget:

The Greenland Style Paddle from S Ensby on Vimeo.

Utedepot
logo_utedepotJeg har lenge vært forhandler for denne gode importøren av Ortlieb og Exped. På turen bruker jeg liggeunderlag, stoltrekk og pakkposer fra Exped. Fra Ortlieb har jeg kamerabag, pakkposer og vannposer.

Skrataholmene utenfor Kragerø er en skikkelig perle.
Skrataholmene utenfor Kragerø er en skikkelig perle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.