Reiserute

TUREN OVER: Da har jeg avsluttet turen i Trondheim. Brukte SPOT på nesten alle nye overnattinger (ikke ved flere netter på hvert sted). Brukte den ikke på siste strekket med Nordstjernen fra Florø til Trondheim. Siste punkt er Nidaros Pilegrimsgård.

kart2014

SISTE: Siden kajakken ble igjen i Florø, og jeg gikk Sunnivaleden til Selja blir det en litt annen rute. Fortsetter til fots, med buss/ferge til Smøla. Derfra drar jeg tilbake til Kristiansund for å ta Hurtigruta til Florø. Her går både Sunniva og jeg ombord i det gamle hurtigruteskpet Nordstjernen for å være med på den offisielle åpningen av Kystpilegrimsleia.

Reiseruten 2014 er Tønsberg – Nidaros (Trondheim). For å holde oversikten over fyrene underveis har jeg laget oppføringen «Kystens katedraler«. Steder utenom fyrene står i oppføringen «Padlepilegrimsteder«. Begge disse blir oppdatert fortløpende.

Nedenfor har jeg grovt skissert inn reiseruten:

turkart

En mer detaljert reiserute med steder jeg kan/bør besøke blir publisert snart!

Tidsplan:
Sjøsetting før påske fra Tønsberg. Målet er å være fremme til Padlefestivalen i Bergen 20. mai, og være med på denne. Så blir det 3 intensive uker i Kristiansand med kurs, foredrag og guiding, før jeg er tilbake i Bergen ca 15. juni. Da fortsetter jeg nordover, og målet er Selja 8. juli og Nidaros 29. juli. Da skjer det ting der…

Vær og dagsform vil avgjøre hvor ruten går! Og når jeg kommer frem…

4 kommentarer til “Reiserute

  1. Hei, imponerende reiserute. Synd at du ikke fikk padlet siste strekket fra Florø. Hva var grunnen til det? For værhardt? Hva slags kajakk bruker du på langturene? Regner med at det er et greit kompromiss mellom stabilitet, sjødyktighet, robusthet og lasteevne. Har selv stort sett brukt Prijon Yukon Expedition, men er ikke fornøyd med hvordan den oppfører seg i motvind og bølger samt at den ikke er spesielt rask.

    1. Takk for hilsen. Dro på meg en betennelse rundt Lista som jeg aldri ble helt kvitt. Står mer om det her på bloggen. Du finner også mer info om kajakken hvis du titter litt rundt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.