Harald Olsens omtale

En av mine viktigste insiprasjonskilder for å gjøre turen fra Tønsberg til Nidaros er og var Harald Olsen. Han er forfatteren av boka «Havets pilegrimer». Han skriver følgende om boka «PADLEPILEGRIM«:

Med sin padleferd langs kystpilegrimsleia til Nidaros, og sin bok om ferden, har Lars Verket utført et pionerarbeid. Han har gitt ordet pilegrimsferd et nytt innhold. I tekster og vakre bilder viser han at kysten vår representerer både fantastiske naturopplevelser og spennende møter med det hellige.

2 kommentarer til “Harald Olsens omtale

  1. Gode Lars

    Gler meg til å lesa og sjå bilde frå denne ferda di. Verkeleg. Viss på at du opnar for oss som alt kjenner litt til den spennande pilgrimstadisjonen nye landskap, indre som ytre. Men også for mange andre skulle eg tru. Delar av boka er jo aktuell i mange år framover. For lek og lærd.
    Vonar boka kjem i mange hender!
    Alt godt for deg framover! Ynskjer Sverre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.