Bøker på vei

Da er bøker på plass i bokhandlere fra Kristiansand – Arendal. Enkeltbøker er sendt diverse bokhandlere rundt om i landet, men spør gjerne etter boka i din bokhandel! Det er også mulig å bestille boka direkte fra padlepilegrimen.no

20141128boker

Flere medier arbeider for tiden med anmeldelser, og disse vil nok komme utover i neste uke. Inntil videre har jeg hatt 2x3min på NRK Sørlandet. Lanseringen hos Berge Libris var onsdag 19. november. Så foredrag i Arendal 20. nov. Salg under julebordet til kajakklubben 22 november, og åpent fyr med feiring av boka 23. november.

Salget er med andre ord godt i gang, men jeg har mange bøker!

Neste uke blir det en Oslo-runde, med foredrag på Pilegrimskontoret onsdag 3. november.

3 kommentarer til “Bøker på vei

    1. Det er ikke noe problem. Blir sikkert litt dyrere porto, men send meg adressen – så sender jeg ut fortløpende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.