Boklansering

Onsdag 19. november lanseres boka «Padlepilegrim» hos Berge Libris i Kristiansand (kl 19). Torsdag 20. november er jeg i Barbu kirke, og søndag 23. november blir det feiring av boka på Odderøya fyr (kl 16-21). Jeg er spent og full av forventning! Da passer det godt med dette bildet fra en tidligere fotoutstilling: «Ny dag – nye muligheter»

20121114fornoyd

4 kommentarer til “Boklansering

 1. Hei Maria!
  Satser på å få boka i posten på ons/tor, så du bør ha den senest lørdag. Men, det er mye som skjer her nå, og nesten 200 bøker som skal sendes mellom lanseringsforedrag og oppfylling i butikker…. Gjør så godt jeg kan! 🙂

  1. Boka kom i dag. Har fått bladd gjennom den og den er berre finfin altså 🙂
   Gler meg til å lese i den også.
   Takk,takk.
   Marieklem

 2. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Marie!
  Jeg var i Barbu kirke i går, og da leste jeg kapittelet «Stillhet» høyt i kirkerommet. Det var flott!

  Pilegrimsklem tilbake.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.