Reksta

I dag har jeg besøkt en ny øy i Florabassenget – Reksta:

IMG_0258

Sammen med en mor og datter fikk vi overtalt båten til å legge til i Nesvåg. De viste meg starten på Sunnivaleia, men jeg ble mer fristet av rødmerket rute til Storefjell, og dere ser utsikten over. Sydover mot Alden. Det var helt fantastisk, og ikke så mange høydemetre.

Det er fortsatt kuling fra nord her, men jeg gikk på sydsiden av øya. Innimellom var det t-shirt, og det er sommer! 🙂

Snakket litt med de i butikken, og ei som vasket skolen (som ble lagt ned i 2008). Dette er jo småsamfunn som har kniven på strupen, og som innerst inne vet at de vil bli «lagt ned». Tiden jobber i mot dem. Det må være trist, og jeg synes vi burde gått andre veien… Men, jeg ser jo at infrastrukturen som nå ligger i bunnen ikke kan være særlig rimelig…

Vel tilbake i Florø ble det intervju med Firdaposten. Så vasket jeg meg selv og to vaskemaskiner i huset jeg har fått låne, så nå blir det som en ny start over Bremangerlandet.

Pakken med sekk, lettere telt og litt annet er kommet til Oslo. Tviler vel på at den dukker opp i morgen – men det er lov å håpe. Siste ferge over til Bremangerlandet er 1630. Prøver å være lur i logistikken nå – slik at noe blir her, noe sendes til Selja og resten har jeg på ryggen. Vil helst ikke bære mer enn 10 kg.

Har tegnet inn ruta på kartet nå, og kjenner at jeg gleder meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.