Lang dag

I dag ble det 09-23, og sånn følte jeg meg i lunsjen:

20140619-004839-2919408.jpg

Dagen begynte med at jeg ble spyttet ut av slusa igjen. Egentlig skulle vannet stått stille kl 10, men det er antagelig noe jeg ikke har skjønt. Det fikk jeg merke litt senere da jeg måtte gi tapt for Fonnastraumen. Dermed ble det tre timer lunsj.

Regnet startet akkurat tidsnok til å kjøle meg på kveldsetappen. Sosialiserte litt med de lokale for å få vann fø Fensfjorden. Begynnende tåke, men tok sjansen. Halvannen nautisk mil. Snau halvtime. På andre siden tyknet det til.

Videre fikk jeg både medvind og medstrøm. Etterhvert ganske mye regn også. Fant ingen fristende teltsteder. De stedene jeg kunne få opp kajakken var det ikke plass til telt. Og visa versa. Skjærgården her er røff.

Men, fantastiske stemninger i regnet. Tok en del bilder.

Endte til slutt rett ved sentrum i Eivindvik. Her har jeg ikke brukt allemannsretten. Men, fant et naust med mange kajakker. Slo op teltet der litt over 23. Får spørre om lov og tilgivelse i morgen. Ville ikke vekke noen for å spørre om å få sove. Slik så det ut rett før middag kl 24. Nå er det definitivt natta, og i morgen hviledag!

20140619-005958-3598347.jpg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.