Hviledag

I dag startet vi dagen på Historisk museum ved Avaldsnes kirke – fantastisk. Så tok vi buss til Haugesund og Sjøfartsdirektoratet. Der fikk vi lunsj – veldig godt! Så bare det videre til biblioteket og backup/publisering av bilder:

IMG_9068

Dette tannpussbildet av Øystein er jo kult! Fantastisk kveld. Fikk også mange fine bilder av Fjøløy fyr da vi var der, bl.a. dette:

_L8V0142

Her har jeg også en del panoramaer, men de må vente til jeg er tilbake på kontoret. Den lille flisa av en maskin jeg har i kajakken ville knele bare ved tanken…

I går gikk vi pilegrimsstien til Avaldsnes kirke, og på en av plakatene sto det:

Stillheten er sjelens lys.

Er ikke det flott?

Oppholdet på biblioteket har resultert i to gallerier: SLR og G1x.

Nå drar vi ut i verden for å prøve og finne en ny ledning til iPhonen (som ikke vil lade lenger med den gamle…) Så blir det nok middag her i Haugesund før vi setter oss på bussen tilbake til Avaldsnes.

1 kommentar til “Hviledag

  1. Nok en gang kompliment for fine bilder. Jeg drømte meg helt bort da jeg sakte bladde gjennom de to galleriene, men bråvåknet da jeg kom til bildet av tankbåten. Jeg ser jo tankbåter hver gang jeg er ute og padler, så Virkeligheten innhentet meg. Da jeg kom til bildet av søppelet foran kajakkene bare lo jeg, selv om jeg burde ha gjort det motsatte.

    God tur videre, og god bedring med skulderen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.