Rundt Lista

I dag rundet jeg Lista, og på vei dit passerte jeg vakre Loshavn.

20140501-215011.jpg

Nesten frostnatt, så det ble rask frokost. Iskald vind fra NØ. Fint driv gjennom Farsunds skjærgård. Fotosession på Søre Katland fyr og av Loshavn. Kort lunsj på Lomsesanden.

Så tok jeg fatt på Listalandet. Lite vind og opptil en halv meter bølger. Tok en kjapp rast/tissepause rett før Nordhasselstrand. Passerte Lista fyr, og så dreide vinden og økte i styrke. Turte ikke gå rett på Hidra, og er glad for det. Selv om det ble en lang dag. Fulgte heller Listalandet nordover i økende sjø og medvind. Ble et par intense og våte timer. Til slutt var det over meteren bølger og 10m/s. Godt over det dom var meldt. Men, så var det jo mindre på formiddagen.

Så startet jeg på den lange runden N av Hidra. Fikk etterhvert vinden i mot, og til tider sto det helt stille. Var dyktig sliten da jeg tok inn kanalen til Rasvåg. Padlet gjennom og ut til Haugøya. Fant ikke leiren med en gang, men den dukket opp til slutt. Sju år siden sist jeg var her.

Nesten 12 timer på vannet og ganske nedkjølt. Klarte å få skiftet fort, og fortærte fredens første Real Turmat. Har prøvd å drikke meg opp, men er ikke helt i mål. Spent på morgendagen. Blåser opp mot kvelden, så tror ikke jeg tør lenger enn til Rekefjord/Sokndal. Slik det ser ut nå blir jeg værfast lørdag, men det kan jo snu.

Det verker overalt, men håper at en god natt kan reparere litt! Sov godt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.