Variert dag

Prøvde en ny vri i dag. Var på vannet halv sju.

20140416-213708.jpg

Fantastiske stemninger og lys. Så hegre og sel. Vinden økte på mot Portør. Gjensyn med teltforbudet på Stangenes.

>

20140416-213855.jpg

Var også innom Simen. Strekningen langs Portør kan gjøres innaskjærs i kajakk. Men ikke helt i sør. Da må en forbi to nes. Kom forbi første, men neste ble for tøff. Så nå ligger jeg værfast under ei furu. Er i le, men hører kulingen i trekrona. Mye vind i morgen også, så tror jeg blir til fredag. Gikk helt tom i dag.

6 kommentarer til “Variert dag

  1. Hei Lars, moro å følge deg på nettet her. Ser du sliter litt med vinden, så håper den roer seg snart. Har kikket litt etter trackingen fra Spot, men finner den ikke. Legger du fra deg spor, eller blir det bare et punkt hver gang du slår leir? Hadde vært moro å visst litt hvor lange dagsetapper du har de forskjellige dagene hvis du har dette logget da? God og trygg tur videre Lars, så sees vi i mai.

    1. Takk for hilsen Bent. Har bare OK punkter, men lagrer track på GPS så det blir lettere å skrive ut etterpå. Dagsetapper på 10-40km hittil. Merker at 40 er litt mye foreløpig, så greit med værfast liggedag i dag.

  2. Hei, Lars ! Blir sikkert fint vær imorgen. Er i Dypvåg kirke kl 10.00- 12.00. Nøkkel under matta og mat i kjøleskapet hvis ingen andre hjemme. Fortsatt god ytre og indre reise !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.