Generalprøve

I forrige uke var det generalprøve på pakkingen av «Sunniva». Turen gikk til Bradøya for å teste litt utstyr – sammen med Øystein. Her har vi slått leir:

20140403-_L8V9275

Det gikk overraskende mye inn i kajakken. Jeg har hatt en litt større kajakk før, men det viste seg at den ikke var så veldig mye større. Rundt skeggen har jeg liggeunderlag, stol, 2 tarpstenger og teltstengene. I bakluka er det plass til en ganske god boks med mat også, og så får jeg masse på sidene og mellom. Dagluka er også romslig, litt fordi skottveggen skråner inn mot cockpit. Dekksluka rommer også noen liter, og er lett tilgjengelig. Forluka var mye romsligere inn mot cockpitvegg enn jeg trodde. Her går det både stormkjøkken, gass, speilrefflekskamera og stormkjøkken til ved før det synes ovenfra. Helt først har jeg en Kellykettle og soveposen/bøker. Før det er en pakkpose med klær og mer mat. Tror dette skal gå ganske bra…

Da jeg har ganske korte bein får jeg plass til telt, tarp, og en exped hammock med tarp foran beina inne i cockpit. Hvis det skulle bli svømming, så sitter dette som støpt bak dekksluke og fotstøtter. Så det er ingen fare for at den skal falle ut.

Om kvelden tok vi frem den fantastiske oppskriften på «Kajakkgryte» for 3 personer – så vi ble ganske mette:

Fløte (ca 2 dl)
Smør
Karri
Sennep (2ss)
Tomatpuré (1 ss)
Kylling (grillet)
Paprika (1 stk)
Champignon (4 stk)
Løk (1/2)
Brokkoloi (1/2)
Ris (til 3 stk)

Om morgenen kjørte jeg på med pannebrød igjen – og det sitter godt i fingrene fremdeles! Her er oppskrift på adrenaline.no. Der er det også et 12 år gammelt bilde av han som i år er padlepilegrim!

I løpet av uka pakkes alt for endelig avreise, og fredag setter jeg meg i kajakken i Tønsberg!

Stitched Panorama

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.