Treningstur

Pga sykdom har det vært lite padling siste 5-6 uker, men i dag fikk jeg en fin søndagstur:

20140330-IMG_8475

Turen gikk fra klubbhuset i Nodeviga her i Kristiansand, ut til Dvergsøya, over til Kinn, rundt Oksøy og videre på utsiden av Flekkerøya. Så inn Vestergapet til Biskophavn og Møvig. Før jeg tok en siste stopp på Bragdøya og padlet videre tilbake til klubbhuset. Mange fine opplevelser på en fantastisk marsdag. Turen var ca 30 km, og i utgangspunktet skal jeg ikke behøve å ha så lange etapper på turen til Nidaros. Men, hvis jeg blir værfast noen dager, så øker jo også kravet til dagsetappene. Tror likevel ikke lengden på dagsetappene skal være noe problem.

I går sjekket jeg hvordan nytt liggeunderlag og tarpstenger passet ned i kajakken. Dette ser ut til å passe som hånd i hanske bak skeggen. Antagelig blir det en prøvepakketur med overnatting mot slutten av uka, så da kommer jeg mer tilbake til dette.

Dagens høydepunkt var nok Oksøy fyr. Ikke nok med at jeg fikk padlet rundt det, men kom en fin tur på land også. Her er det fuglereservat, så det er ferdselsforbud mellom 15.4-15.7. Ennå var det stille her ute, men snart blir det et yrende liv… Jeg har bare vært her i tåke før, men i dag fikk jeg noen fine solbilder fra Oksøy fyr:

20140330-IMG_8454

Flere bilder fra denne herlige søndarsturen ligger på Flickr: Søndagstur i kajakk 30.3.2014

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.