Eivindvik

I dag har jeg hatt «hviledag» i Eivindvik. Har blant annet backet opp bilder, og her er to fra i går ettermiddag:

IMG_0197-2

IMG_0188

Ganske krevende med sikt til tider. Rakk akkurat over Fensfjorden (3 km) før det lukket seg…

Men, kom i leir som jeg skrev i natt.

Begynte dagen i dag med en rusletur i «byen», etter å ha fått tillatelse av Signe til å ha telt og kajakk i «hagen» hennes. Handlet frokost, var innom hotellet og kommunen. Der traff jeg kirkeverge Bjørg. Hun gir meg stempel i morgen!

Så gikk jeg til Gulatinget med kamera, og også et bilde av steinkorset i Eivindvik:

_L8V1169

_L8V1141

Nå har jeg snart to ny gallerier på plass på Flickr. Deilig å få tatt backup av bilder. Spiste middag på hotellet, og fikk lov til å ha kontor der etterpå. Laila gjør alt her, og har masse spennende å fortelle. Blant annet at det nå bare er ett steinkors i Eivindvik, da det falt et tre over det andre.

Etter Gulatinget var jeg på to geocacher opp i lia. Fikk litt fart på hjertepumpa, og to nye cacher. Ned fra den siste var det 30m med sva og tau. Veldig gøy!

Meldt mye vind i morgen også – så tar en dag til her. Da er det intervjuer på formiddagen, og så tar jeg en fjelltur på ettermiddagen tror jeg. Fantastisk fint terreng her. Så får vi se hva som skjer lørdag. På noen varsler er et et vindu over Sognefjorden på morgenen, på andre varsler er det ikke det… Så ser det ut til å være MYE nordlig vind lenge – så det er jo ikke så bra. Har ikke noe plan B – så hvis noen har gode tips – så mottas de med takk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.