NRK og regn

Startet dagen med NRK radio Hordaland 0750. Da regnet det litt. Etter åtte regnet det mer.

20140522-082108-30068264.jpg

Men, etter regn er det alltid opphold. Vi lagde brød til lunsj under tarpen, og ganske riktig – etterhvert ble det opphold. Da kom vi oss i kajakkene. Padlet først over til Lyslen for å kjøpe en biografi som var på tilbud. Vi hadde nemlig akkurat plass til en bok til!

Så gikk vi over til ei båtbrygge for å fylle vann. På vei mot Fanafjorden var det et fantastisk lysspill, og helt stille. Vi skilte lag før jeg gikk over Fanafjorden. Øystein padlet over til Sotra, og skal videre til Padlefestivalen i morgen. Det var min opprinnelige plan også, men ting tar tid. Så det blir istedet Bergen by på meg i morgen. Vinden tok seg litt opp da jeg passerte Fanafjorden. Gikk mellom en del øyer. Da jeg skulle ta siste 5km til friområdet på Tysøy hadde vinden økt ytterligere. Noen hundre meter fra land gikk plutselig alt hvitt. Ikke bølger der, men hva med 5 km frem? Jeg snudde og gikk tilbake til en fin bukt jeg hadde en kort stopp i. Der fikk jeg opp telt og spiste god middag.

20140522-205459-75299812.jpg

Dermed blir det litt lenger i morgen, men helt overkommelig. Må være hos God-tur i Vpgen før 16. Kajakken kan ligge der til jeg er tilbake! Blir litt kultur og research i Bergen før jeg drar til Krs i begynnelsen av neste uke. Tilbake til Bergen 15.6. Da blir det ett langt strekk til Trondheim!

5 kommentarer til “NRK og regn

 1. Hei.
  Jeg hørte deg på Nrk. Hordland idag.
  Skal følge deg på ferden opetter kjysten.
  Jeg har vert inne å sett dine bilder på Youtube,
  det ser ut som du får noen sterke oplevelser med deg.
  Jeg beundrer mennesker som faktisk lever sine drømmer.
  Jeg stiller meg ett stort spørsmål…..
  Hvorfor gjør ikke jeg mere av dette?
  Håper du får mye tørt og varmt ver.
  vennlig hlsen Olaug

  1. Takk for hilsen! Fint at du stiller spørsmål. Det er en av grunnene til at jeg gjør dette. Undre meg over egne spørsmål, og få andre til å stille spørsmål. Altfor ofte går bare dagene i hverandre, uten at vi reflekterer noe over det. Dypest sett er hver eneste dag en stor gave!

  1. Så fint at du la ut denne Marit. Hilsen Hanne M i Tromsø, som også følger med på denne bloggen. Du skjønner vel hvem det er.. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.