Fin dag på Båly

I dag har det ikke vært noe padling her på Båly, og fikk en fin solnedgang.

20140429-212820.jpg

Deilig middag og overnatting hos en kompis med familie i går. I dag har jeg jobbet en del med bilder, og gått meg en tur i Spangereid. Fant til og med geocachen i Kråkevika – så nå har jeg 62 stk.

I kveld har det vært Skype-møte med FRIFO, og jeg har spist en god middag her på Lindesnes Havhotel. Her er det god service, og jeg har allerede sikret meg hjelp til sjøsetting etter frokost i morgen.

Veldig deilig å ha fått tatt kopi av bilder. Slik at de beste er på Flickr, og originalene er både i kameraene og på en harddisk. Håper å komme et stykke inn i Farsund i morgen, men er meldt mye vind. Så ser det ut til å kunne bli gode dager! Gleder meg, men er også litt spent!

Av refleksjoner la jeg merke til at all natur er borte i området rund havhotellet. Alt er kunstig og planert ut. Enten det er vann eller land. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Mister vi ikke noe da?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.