Bildebehandlig

Sent i går og i dag har jeg jobbet med bildene fra Tønsberg – Kristiansand. Der fant jeg blant annet bilde av Kirkeverge Bjørg i Dybvåg kirke som ga meg mitt andre pilegrimsstempel i pilegrimspasset (Foto: Frode Vestad)

20140418-IMG_8703

Montering av panoramaer tok en del tid i går kveld, og fra speilreflekskameraet har det blitt et galleri på 50 bilder – 11 av de er panoramaer. Kameraet jeg har rundt halsen har også blitt brukt ganske flittig, og etter gjennomgangen satt jeg igjen med et galleri på 103 bilder derfra. Dermed skulle det være noe å velge fra.

Første foredrag om turen skal holdes allerede i morgen (!), så da er det fint å ha litt jeg kan velge i. Det samme gjelder jo til bokprosjektet til jul.

Tror også jeg har fått oppdatert alt av presselinker – men tar gjerne tips hvis noe mangler.

2 kommentarer til “Bildebehandlig

  1. Kompliment for fine bilder, Lars. Det var morsomt å bla gjennom begge galleriene.

    Et praktisk spørsmål: På bildet der du ligger værfast på Gjernes, er kajakken litt fra vannet og en del høyere opp. Med utstyr ombord må kajakken veie en del, så jeg lurer på hvordan du fikk den opp dit. Jeg antar at du ikke vil dra den direkte på svaberget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.