Lading underveis

Fra før har jeg hatt med ekstra batterier, men denne gangen prøver jeg meg også med solcellepanel. Her fra en test:

20140409-_LAV2159

Den er med på turen for at jeg skal ha strøm på mobiltelefonen underveis, og dette ser ut til å virke utmerket. Ladet 10% bare under en fotoshoot på solcelle. Batteriet kan lade en iPhone 4-6 ganger. Den er av merket Powermonkey Extreme, og er nesten vanntett også. Den har også 12V uttak, så jeg kunne ha ladet kamerabatterier og VHF også. Men, der har jeg bare med 220V-ladere.

Jeg har et ekstra batteri til begge de to kameraene jeg har med. VHF vil være så lite på, at det skal gå bra med bare 220V.

Datamaskinen har jeg 12V lader til, men tar den ikke med. Eneste jeg skal bruke datamaskinen til er backup av bilder med ujevne mellomrom. Regner med å ha 220V da, eller at det blir så korte økter at batteriet i den bærbare holder (den takler 3-4 timer på batteri).

GPS har jeg med ekstra batterier til, men ikke oppladbare batterier.

Håper dette fungerer ganske greit, men kommer tilbake med en evaluering etterhvert…

1 kommentar til “Lading underveis

  1. Venter i spenning på dine erfaringer med denne. Er i startgropa selv for å kjøpe et solcelle system for lading av foto- og datautstyr på på turer med mer enn 2 overnattinger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.