Stormcag

Jeg har fått en god avtale med Kokatat i 2014, og her om dagen kom det en «Stormcag» i posten.

stormcag

For noen år siden hadde jeg en i Tropos-materiale. Den satte jeg pris på, men ble borte et eller annet sted. Derfor benyttet jeg anledningen til å skaffe meg en ny nå – i GoreTex.

Plagget er litt sånn «Nansen-like» – det har flere funksjoner. Ved plutselig uvær kan en tre plagget over jakke, vest og spruttrekk. Det konserverer varme, og du har hette. I leir fungerer den både som poncho og nødbivuak (også fin til å lunsje i – nesten som en fjellduk).

På første delen av turen kommer jeg til å bruke tørrdrakt med hette, så da er ikke dette plagget så aktuelt. Selv om det nok varmer litt da også. Etter Stad ser jeg for meg at det kan bli våtdrakt, men vi får se hva sommeren bringer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.